Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно масло...
Collapse
X
-
А каква му е цената?
Определено пробвай и после дай коментариAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
ама ти сериозно ли си взимаш маслото по цвета и защото няма да ти цапа дрехите? Бъзикаш се нали ?
Според мен е скъпичко...Аджип, Селения, Мотул...избери си от тези марки и няма да сгрешиш...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Сега видях вискозитета...Сигурен ли си че двигателя ти е наистина окей? 0в40 си е доста тънко масълце, макар опита да ми е показал че това не е критерий при изправни двигатели...А и идва лято...
С 0в40 бих карал зимата с най-голям кеф...
НО ако смяташ че двиг. ти е на малко км. и е изправен (колко ти гори в момента?) си вземи и давай смело...
А от 0w40 може да се очаква спад в разхода на гориво с 3-5% и по-добър вървеж...А може и да потраква повече TS-а
Както казаха колеги, ако си твърдо решил действай бързо че може и да не достигнеш до покупката му
Аз лично не бих дал толкова пари за масло, ако колата ми не е състезателнаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщениеОбаче ще е шоу, като го сложи и след това отиде при друг да му го смени. И да кажеш ебах мама му беше си нормално сега защо е такова бяло...................sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
Comment